Zprávy z nových domovů

30.07.2019 20:02

Čas neúprosně běží a nestíháme psát ;-).

Všechna štěňátka se mají v nových domovech nádherně a užívají si světa s milovanými páníčky. Těm děkuji za zprávy, fotografie a milé přijetí na návštěvě. 

Marv (Hermelínek, Camembert) roste jako z vody a lumpačí s malým páníčkem Jonáškem. Ale zlobí jen trošku, na malého je opatrný :-). Skamarádil se s kocourem, který je jeho velký parťák.

Hugo (Car) se krásně zabydlel v domečku i velikánské zahradě. Parťáka mu dělá berňák Bertík a další pejsci, kteří patří do širší rodiny. Je neohrožený, žravý a moc šikovný. Bude chodit do psí školičky, aby z něj byl vychovaný a spolehlivý pes. Hugo byl u nás na týden během paničky dovolené a moc si to s Cikorkou užívali :-)

Cirda (Ctirad) je moc šikovný, skamarádil se s kocourem a má se v nové rodině báječně. 

Cvrček má v novém domově tři psí kamarády mopse. Je moc mazlivý a už teď dělá spoustu krásné canisterapeutické práce ;-) Rozmluvil po letech souseda a rozdává radost všude kolem sebe.

Goja (Celebrita) je rychlá jako střela a chvilku neposedí. V nové rodině se oťukávají s kocourem a prozkoumává všechna zákoutí krásné zahrady. Krátce po předání bohužel začaly problémy s nožkou a také s očičkem. Gojinka má za sebou operaci a krásně se zotavuje. Během prázdnin zvládla výlety ve vozíčku za kolem, spaní pod širákem a spoustu dalších kratochvil. Také se chystá na vodu!