Cikorka novým členem naší rodiny

22.06.2019 19:29

Po odchodu milované Píďalky bylo nasnadě, že by mohlo zůstat doma nějaké to štěňátko. Ráda bych do budoucna zachovala mateřskou linii a není jisté, zda bude mít Bertička štěňátka i příští rok. Když se štěňátka narodila v den Píďalčích narozenin, bylo téměř rozhodnuto. 

Ve vrhu byly dvě fenečky, obě úžasné a naprosto odlišné. Jedna měla vrozenou deformaci pacičky a tudíž by nemohla být v budoucnu uchovněna. Zvažovala jsem všechny možnosti, kterou holčičku si nechat a komu svěřit tu druhou (ať už se závazkem pečovat o nožičku, nebo se snažit uchovnit standardní fenku). Nakonec padlo nelehké rozhodnutí a doma zůstala Cikorka (červená fenka). Celebrita (slečna Pařátková) našla milující rodinu v blízkosti Slaného a já mám tak možnost být v užším kontaktu s majiteli a sledovat, jak se nožička vyvíjí (a případně být nápomocná).

Vítáme tě u nás doma, holčičko! Věřím, že budeš mamince Bertě skvělou společnicí a učenlivou žačkou. A že si dál v sobě poneseš kousek své nádherné a jedinečné babičky Píďalky.